Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Cолодко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Гуць В. С. 
Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослин [Електронний ресурс] / В. С. Гуць, Г. О. Сімахіна, Л. М. Cолодко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 244-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_32
На основі літературних даних і власних досліджень обгрунтовано можливість вирішення проблеми білкового дефіциту в раціонах харчування населення шляхом підвищення біологічної цінності рослинних білків унаслідок оптимізації протеїнової складової в рецептурах готових продуктів. Запропоновано вдосконалену теорію моделювання амінокислотного складу білкових напівфабрикатів із зеленої маси сільськогосподарських і дикорослих рослин - цукрового та столового буряків, моркви, портулаку, черемші тощо. Встановлено величину площі профілю якості для ідеального білка за умови, що для всіх незамінних амінокислот скор становить одиницю. Запропонована модель надасть змогу створювати на основі напівфабрикатів із зеленої маси рослин композити зі збалансованим амінокислотним складом, що вирішує важливе соціально-економічне завдання у сфері харчових технологій.
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.425 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Cолодко Л. М. 
Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів [Електронний ресурс] / Л. М. Cолодко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 363.203 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського